Sångstund

Idag var vi på sångstund på församlingshemmet. Var jättemånga. Det var första gången jag var där. Helt okej. Var sång mellan halv 11 och 11. Sen kunde man fika lite efteråt, då lägger man bara en 10 eller mer om man ville i en burk. Sen skänks de pengarna till behövande varje år.

Vag helt okej, kul att komma ut.. Men jag får lite smått panik då det känns som att Adams rutiner (de få han har) spricker . Han sov de 15-20 minuterna det tog att gå dit, sen sov han i vagnen hem sådär 1,5 timmar senare. Hemma vaknade han direkt, somnade efter ett tag i bara 15 min och nu kl halv 3 fick jag äntligen honom till att somna igen. Hoppas senna luren är mer än bara 10 min!!! För han behöver lite mer. Han har dock inte varit kinkig eller gnällig precis så då är det ju ingen fara..

Har pratat med lite andra mammor vad gäller kvälls/nattrutiner. Ska bli mer konsekvent och göra samma saker varje kväll vid samma tidpunkt . Resultaten jag hoppas på är följande: att vi slipper skrik på kvällen (ska tillägga att det inte händer varje kväll men ändå 2-4 kvällar i rad då och då), att Adam kanske kan börja sova bättre på nätterna.. Lite längre pass. Lika så blöjbytena mitt i natten ska jag testa skippa, eftersom jag har sånt bry med att få Adam att somna om efter han vaknat. Så nu blir det amning direkt och sen ner i sängen (ingen utsättning för strålkasrarbelysningen i fönstret där skötbordet är). Såklart om han inte kommer till ro eller verkar obekväm med en vår blöja så får jag ju byta.

Nu får vi se efter en vecka om vi kan se någon skillnad efter förändringarna som tänkas börja ikv...

Bjuder på ett recept som jag tagit från en annan blogg..tänkte prova soppan nu någon dag. Perfekt för kvinnor (speciellt gravida och ammande) då den är rik på järn (spenat) och protein (ägg), alltså en nyttighetssoppa nu i vinterrusket innan våren kommer:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0