7 veckor ??

Igår blev vår älskade skatt hela 7 veckor gammal.. (Var tar tiden vägen undrar hans föräldrar) och vi ser framsteg för varje dag som går (nästan iaf) ..

Svårt att förstår att Adam har varit med oss under en sådan lång tid . 7 veckor är ju faktiskt ändå lång tid. Tänk så lite jag sovit på de sju veckorna. Du sådär 2-3 timmar åt gången, oftast 2... Kroppen orkar så mycket mer ön vad man tror..

Har bara 3-4 kilo kvar att gå ner nu, kroppen börjar så smått bli mer och mer återställd. Bristningarna börjar bli ljusare så smått (thank god for that !!!! inte en dag för sent), alla stygn verkar vara borta, nu ska jag bara köra på stenhårt med knipövningar ;) inte så kul och inget jag prioriterat än så länge. Men måste börja med det snarast..

Idag har jag bakat chokladmuffins som dessvärre var inne i ugnen lite för länge så de var lite torra.. Men de gick ner ändå ;) inte så kräsen här inte..

Känner mig väldigt nöjd med dagen. Vi har fått undan lite här hemma. Och kollat lite på saker på internet.. Ni vet fönstershoppat fast på skärm;)

Nu sitter vi och kollar på tv efter att ha avnjutit en toppengod middag. Helstekt fläskytterfile med potatisgratäng och sallad. Imorgon ska vi åka skridskor på en liten damm/sjö på hallongården med farmor Aino.. Vet inte vem som mer har blivit bjuden dit så får se..
Det var väl min lördag ;)

Bjuder på några bilder från de senaste 3 dagarna..
Vår älskade unge<3


Kommentarer
Postat av: Petra

Auw!! Sötis. Vilken suris min ;)

2013-01-26 @ 20:51:56
Postat av: Anneli

Haha, vilken gullig bild den första!:) Och dessa knipövningar... Är verkligen mitt dåliga samvete ;) Frågade min bm när jag hade efterkontroll häromdagen hur många per dag man borde göra o hon sa 2x20... Bara sätta igång men fy så tråkigt.

Svar: ja du skojjar du, hatar dem.. var riktigt svag nu på efterkontrollen så jag måste verkligen börja göra dem nu med :( usch, vet knappt inte ens om man gör helt rätt ju :)
Malin Persson

2013-01-27 @ 08:19:31
URL: http://vardagssaker.blogg.se
Postat av: Sofia

Så himla söt han är Malin, och växer fort gör han också! :)

Svar: taaack :) ja du det gör han minsann.. tiden springer iväg.. de växer o utvecklas så himla fort.. allt bra i uppsala?? :) mest festandes tycker jag ;) haha
Malin Persson

2013-01-27 @ 13:23:17
Postat av: Sara Nilsson

Vilken sööötnos :)

2013-01-27 @ 13:56:44
Postat av: Mommor

Hahahha vilka miner min lille goding ligger inne me :-)

2013-01-27 @ 14:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0