BVC

Vår stora kille, han bara växer och växer. Nu har han gått upp mer än ett kilo sen han föddes. Idag 5veckor och 5dagar vägde han 4830g på BVC besöket. Hans födelsevikt var ju 3555g. Och man ser att han är mer bebis nu och har lagt på lite mer kött på benen hehe. Idag har Adam varit mer "med", börjar så smått göra lite små ljud, mer och mer grimaser och idag får jag nästan räkna som att han har lett lite med. Så leendet är på god väg och sur (ledsen minen) är verkligen intränad nu ;) mungiporna hänger ner till bröstkorgen .. Så himla söt när han gör så.. Fast hade hellre sett att han log såklart haha..

Efter BVC när vi bar hemkomna var det dags för amning. När det var dags att byta bröst så hände det ni kan se på bilderna nedan. Adam fick ett sådant ordentligt tag och jag kunde inte få honom att släppa . Han är så himla stark i nyporna och eftersom han bara greppa om håret vilket inte är så tjockt ( även om mitt hår är fruktansvärt tjockt och fylligt)... Och Adam verkade till att stormtrivas den lille busen ! :)

Imorgon ska Anna komma på lunch. Eller rättare sagt hon kommer med lunch :) så det blir mysigt.. Nu ska jag försöka sova . Hörs kanske imorgon .. Har inte så mkt tid nu om dagarna, hela kvällarna går åt att natta Adam och på dagarna när Adam sover så sover jag för att orka kvällarna och nätterna :)


Kommentarer
Postat av: • Amanda •

Hehe vilka fina bilder! :)

Svar: tack :)
Malin Persson

2013-01-27 @ 23:56:06
URL: http://anpluscj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0