BVC

Skulle till BVC kl 15:30. Såklart sov Adam och jag var tvungen att väcka honom. Drog på det och nu ska nu få höra. Kl 14:50 tar jag upp Adam (alldeles för sent) bytar blöja och såklart kissar han ner hela sig, alla kläder, skötbordet, skötbordsunderlägget, golvet. Och detta hade jag INTE tid med. Men så är det ju alltid. Tar 20min att gå ner till BVC, vilket var min plan. Så kl 15:10 är verkligen det senaste då i måste lämna huset. Kl 15:00 börjar jag amma Adam, tänkte 5 min så fick han få resten sen hos BVC. Efter någon minut släpper han brösten och en stråle sprutar ner Adams ärm, mina jeans, mitt linne, soffan, filten och luddens soffan !!! Och Adam har satt i halsen för strålen var för stark.. HERRE JISSES!! Detta har jag inte tid till. Får Adam till att lugna ner sig och börjar andas igen. Hann tänka, måste ju se kul ut när det står ut en mjölkbåge och jag rör mig från sida till sida. Kändes som att jag var trödgårdsslangen och hela vardagsrummet skulle vattnas!!

Låta Adam suga lite till, sen kom min mamma in och lämnade en sak. Så hon tog på Adam overallen och jag bytade kläder. Kl är nu 15:10 jag hinner inte gå, inser det. Jag får packa in oss i bilen och köra ner. Första gången Adam åker i min bil, Sigge! Gick bra det med minsann.

Ja det var hektiska minuter där!

Vi kom 5min tidigt till BVC, Adam vägde 4245g så hade gått upp 145g på 5 dagar. Godkänt! Hans huvud hade ökat med 0,5cm. Godkänt! Och barnmorskan testade om han fäste blicken genom att följa en boll med ögonen. Godkänt!
Får fina duktigs kille.
Nu ska jag försöka sova

Vår starka påg kämpar med hela kroppen. Stärker varenda muskel på bilden nedan. Sen måste man mysa lite efteråt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0