Seger och Slager

Igår vann 3 kronor o de var riktigt kul. Och att de ska få möta Schweiz vilket var riktigt otippat . Verkligen kul att de kommer få en medalj på hemmaplan. Och det är två otippade lag i finalen ;)

Då mannen var på svensexa igår så kom min kära syster hit och höll mig och Adam sällskap hela dagen. Riktigt mysigt. Adam badade, jag duschade, vi åkte till Ikea och fixade lite ärenden. Hemma lagade vi sedan mat o kollade på Eurovision. Men när klockan var halv 10 orkade jag inte hålla ögonen öppna längre. Så då fick jag skicka hem henne och hoppa in i sängen.

Har varit så himla skönt nu när vädret varit så fint de senaste dagarna. Värmen är inte att klaga på. Idag ät de ganska varmt, var finare för en timme sedan (kl halv 9), nu är det tyvärr mulet o ser riktigt tråkigt ut. Andreas sover , han har fått en rejäl sovmorgon av mig idag. Så de hoppas jag minsann att få igen ;) nästa helg är det dags för bröllop. Och på fredagen ska vi på kalas för Andreas lillasyster , hon fyller 8år (tror de är 8 :S blev lite osäker nu). Så hela nästa helg är liksom denna väldigt planerad. Och helgen efter nästa är det dags att åka till Rhodos. Så här händer det saker minsann. Nu vaknade Adam så jag får återgå till att umgås med honom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0