Besökt min fina faster idag

Imorse åkte vi till affären och köpte franskbröd sen vidare till min faster. Blev frukost nr 2 för Adam och mig. Sen en massa lek och prat. Var en riktigt mysigt förmiddag. Kul att träffa dem. Får ta oss dit snart igen. De har ett helt inrett lekrum som mina kusinbarn leker med när de är där. Den minsta är dock 5 år nu. Så de börjar bli större... 

Adam somnade när jag backade ut från uppfarten. Han var helt slagen. Tar på honom en massa att nu vara uppe från 06:30/07- 11:30.. Det är kämpigt, för både honom och mig. Men nu testar jag detta i en två veckors tid för att se om han kan sova bättre på nätterna. Då bättre harmoni och struktur med sin sömn. Nu får han bara sova 1 gång till lunch. Nötterna är oförändrade. Så får se om de kommer förändrar eller inte. 

Efter vi ätit gick vi till min väninna Lisa . Hon och hennes sambo har flyttat några gator ovanför oss. De fick två ljuslyktor som jag själv tyckte var jättefina. Hoppas de kommer till användning. 

Måste ju dela med mig lite nytt Adam lärt sig. Han kan numera ställa sig upp själv utan att hålla i något. Och även böja sig ner och plocka upp en leksak och hålla balansen . Så duktig så. 

Dominic Adams kusin var här i söndags. Han tog då och låtsas pratade med Adams leksakstelefon . Ni vet höll den mot örat. Sen efter en stund gör Adam likadant. Så nu när gör han så hela tiden . Håller han telefonen oc man säger, hallå hallå är Adam där. Så håller han den mot örat. Jag smälter helt. Han är så söt så jag nästan dör när han går runt med handen vinklar mot örat. Vår lilla kille växer upp så fort.

Fotona med telefonen är från när vi var hos Bettan imorse. De hade en gammal telefon han kunde leka med. 





Dessa ögonblicken är värt allt. När ens lilla snart somnar om på en. Åh som vi mös.

Kommentarer
Postat av: Nathalie sveberg

Det var lääääänge sen Joakim somna på mig! Saknar det såå mycket!!❤️

2013-11-06 @ 20:25:00
URL: http://nathaliesveberg.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0